joi, 13 iulie 2017

One Voice, Many Roots. Meeting Irina Mikhailova (interview + mix) / O voce, mai multe rădăcini. Întâlnind-o pe Irina Mikhailova (interviu și mix)

Note for the English-speaking listeners: Although the podcast is presented in Romanian, the interview with Irina Mikhailova is in English and can be heard starting at 2:42. 

body painting by April Anna
photo by Andrey Kalamkarov
Irina Mikhailova a participat la ediția inaugurală a Festivalului Dakini cu 4 prestații live superbe, solo și colaborative, fiind astfel artistul cu cea mai îndelungată prezență pe scena chill a evenimentului. Ceremonială și meditativă ori exuberantă și senzuală, Irina a întreținut generos o ambianță muzicală captivantă.
M-am bucurat mult să o ascult, să dansez pe cântecele ei și să o intervievez pentru „Călătorii spre Infinit”.  Muzica ei a fost pentru prima oară difuzată în România chiar la această emisiune. Se petrecea la începutul anilor 2000 (prezentam atunci la FUN Radio înregistrările ei cu Lumin și Medicine Drum). Așa că, deși am cunoscut-o pentru prima oară în această vară la Tuzla, sentimentul de familiaritate m-a însoțit permanent în experiența întâlnirii cu ea. Am plăcerea să-ți aduc acum în atenție o ediție specială Irina Mikhailova care cuprinde interviul înregistrat la Dakini și un mix dedicat.
Irina Mikhailova, pagina Facebook oficială:  irinamikhailovamusic/

Niciun comentariu: