vineri, 30 august 2019

New sounds, ancient meanings. Psytalk with Klaada (interview+mix) / Sunete noi, semnificații ancestrale. Conversație psy cu Klaada (interviu+mix)

 Note to English-speaking visitors: listen to the interview and mix in the Mixcloud player below. 

Descoperirea de artiști noi și înzestrați  e una dintre bucuriile pe care îmi place să le împărtășesc cu voi la „Călătorii spre Infinit”. Klaada ne oferă un astfel de prilej fericit. Încă de la debutul „Breaking the Cycle” tânărul artist croat a surprins prin melodicitate, producție consistentă și o ingenioasă știință a echilibrului construcției sonore.
Pavle Kladarin, autorul proiectului Klaada, provine dintr-o familie de muzicieni și studiază contrabasul la Academia de Muzică din Zagreb. A întreținut de timpuriu un interes pentru misterele conștiinței și esoterism, preocupare care l-a condus inițial la muzica electronică pentru meditație. De aici a făcut pasul către psytrance și psychill, explorând simultan direcții folclorice (în trupa Balkalar) și clasice. Toate aceste  elemente configurează portretul unui artist complex cu un bogat potențial expresiv. Klaada este o apariție admirabilă și promițătoare pe scena Psy. Conversația noastră este primul lui interviu audio, o premieră pe care o completăm cu două prime-audiții din viitorul lui album.

Nu uitați să sprijiniți artiștii și programul „Călătorii spre Infinit”, suportul vostru e necesar și apreciat.

Links:

Klaada on Facebook:  https://www.facebook.com/klaadamusic/
Klaada on Bandcamp: https://klaada.bandcamp.com/
Klaada on Youtube: https://www.youtube.com/user/PavleKladaMusic

Niciun comentariu: