marți, 14 martie 2017

Kitaro revine în România cu trei concerte noi


UPDATE: Concertele lui Kitaro în România din acest an au fost anulate.

Kitaro pleacă într-un nou turneu. „Kojiki and the Universe Live 2017” va debuta pe 20 Aprilie în San Rafael, California, SUA și va trece Oceanul Atlantic pentru o serie de concerte europene, incluzând patru orașe din România:


2 Mai - BRAȘOV, Sala Dacia, Complexul Lux Divina, ora 19:00
6 Noiembrie - BUCUREȘTI, Sala Palatului, ora 20:00
6 Mai - SIBIU
7 Mai - TIMIȘOARA, Sala Olimpia, ora 19:00

Pentru concertele din România biletele vor fi disponibile în rețeaua Eventim.
Tema turneului este „Kojiki”, albumul din 1990 al lui Kitaro inspirat de „Cartea lucrurilor vechi”, o culegere de mituri despre creația Universului și fondarea Japoniei. „Kojiki” integrează părțile orchestrei de coarde scrise pentru Simfonia Skywalker într-o textură de melodii electronice și sunete etnice nipone care evocă întâlnirea dintre Cer și Pâmânt, dintre zei și oameni, așa cum este transmisă în povestirile originare ale locuitorilor Țării Soarelui-Răsare. „Kojiki and the Universe Live” proiectează o interpretare modernă a miturilor, în care muzica lui Kitaro va fi ilustrată prin colaje time-lapse de imagini cosmice oferite de NASA și Universitatea Kyoto.
Kitaro a susținut primul său concert din România în Martie 2014, tot pe scena Sălii Palatului din București, în cadrul turneului „Symphonic World” (re/citește articolul pe care l-am scris cu acea  ocazie aici ).

KITARO 2017 Kojiki Tour Video With Poster Graphics from Hands On Productions on Vimeo.

Un comentariu:

Mihaela Gurău spunea...

Buna Marius! Pot sa stiu, te rog, de unde ai aceste informatii?
Da-mi un mail la contact@mihaelagurau.com si iti trimit comuniactul de presa oficial.